De zeilreis is begonnen
14 augustus 2023 - Thyborøn, Denemarken
Gisterenochtend vroeg om 5 uur vertrokken naar Thyboron in Denemarken. De planning van de reis is op het laatste moment aangepast vanwege de veranderde windrichting. We zijn dus niet ten oosten maar ten westen van Denemarken gevaren. De dag begon voor mij goed maar later in de middag zoals Carina de stuurvrouw het noemt een vervelend zeetje. Hoge golven waar ik goed maar dan ook goed zeeziek van ben geworden. Zelfs Ab te stoere zeebonk was ook wat ziekjes. Ik ben in mijn scheepskooi gaan liggen. Maar dat net een grote wastrommel. Na van Michel een goed medicijn te hebben ingenomen ging het gelukkig snel beter en voel me nu na een douch weer goed. Vandaag hadden we een noordelijke wind dus we hebben veel op de motor gevaren. Leuke ervaring met alleen maar water om je heen. Vanmorgen rond 10 uur in Thyboron aangekomen waar we tot woensdagochtend blijven liggen. Vanmiddag met z'n allen het schip schoongemaakt en geluncht. We gaan zo het kleine dorpje verkennen.
Kitty:14 augustus 2023Hopelijk snel een paar goede zeebenen om dan minder zee ziek te zijn en anders... leven de pillen!! Het zou jammer zijn als je niet optimaal kan genieten. Leuke foto's!!
Richard:14 augustus 2023Volgens Michel duurt het 24 uur inslingeren. Vandaag nergens last van gehad. Dus we genieten weer volop.
Hugo:14 augustus 2023Ja hoort er allemaal bij. Ben je ook weer snel vergeten als het beter gaat. Begint al een echte zeerob te worden. Laat zeker je baart staan. Mooie beleving. Vaarwel.
Richard:14 augustus 2023Klopt allemaal Hugo en de baard staat al 4 dagen.
Els &Richard:15 augustus 2023Ja, en deze gaat er op de laatste dag af! :-p
Jelle & Ellen:15 augustus 2023🤣😂 om Els haar reactie 😉